De eerste dagen
Door: Monique
Blijf op de hoogte en volg Monique
19 Mei 2008 | Turkije, Marmaris
Merhaba iedereen!! Ik heb sommige van jullie al laten weten dat ik veilig en goed ben aangekomen in Marmaris zaterdag nacht, maar nu weet iedereen het. Mijn appartement is prima! Ik slaap in een 2 persoonbed, dus dat is heerlijk! Ik weet nu gelijk wat ik ga kopen als ik weer in Nederland ben haha. Verder heb ik 2 balkons, eentje met uitzicht op de hoofdstraat en een rustig balkon waar niemand mij kan zien als ik heerlijk lig te zonnen(A). Verder heb ik een keukentje en nog een slaapbank/bed en een kleine badkamer met een douche die niet werkt:P Maar dat wordt als het goed is allemaal opgelost en met een klein beetje geluk krijg ik binnenkort ook internet op mn kamertje. Dat zou wel heeeeeel relaxt zijn! Morgen nog even een paar pannetjes en borden kopen en misschien word ik dan nog een keukenprinsesje ook;)
Zondag ochtend heb ik eerst lekker uitgeslapen en ben ik daarna naar een restaurantje gegaan waar Sanne, m’n collega, haar welkomstinfo had. De rest van de dag ben ik achter haar aangehobbeld om te zien wat me allemaal te wachten staat dit seizoen. Ook heb ik gelijk al heel veel mensen leren kennen en ook veel hostesses en al veel hotels gezien. Gisteravond zijn we lekker uit eten geweest bij Den Tol. Dit is van een Nederlandse eigenaar en nog geen 5 minuten lopen bij mij vandaan, dus ik denk dat ik hier nog regelmatig zal zitten;) Ook loopt hier echt een hele leuke kat rond! Zo’n leuk ondeugend koppie heeft hij. Maar een klein beetje vervelend is hij dan ook wel weer. Zodra hij eten ziet gaat hij lopen bedelen. Beetje vervelend. En ook niet zo’n klein beetje bedelen dat hij je de hele tijd aan zit te staren, maar hij tikt je eerst een paar keer tegen je been en dan z’n pootjes op je been en dan legt hij z’n koppie op je schoot en als je even niet oplet haalt hij het eten van je bord:P Maar verder een schat van een beest hoor!!
Vandaag hebben we hotelbezoeken gedaan en verder nog even op kantoor gezeten en daar kennis gemaakt met iedereen. Gelukkig werken er niet zo heel veel mensen, dus hoef ik niet al teveel namen te onthouden. Dit was het wel een beetje wat ik tot nu toe heb gedaan hier. Niet veel he? Maar dat komt allemaal wel hoor! Niet dat jullie denken dat ik nix uitvoer hier:P
Donderdag ga ik waarschijnlijk met een excursie mee naar Dalyan. Mag ik daar eerst lekker in een modderbad, daarna in een zwavelbad en dan nog even langs het strand waar schildpadjes zitten om vervolgens weer terug te gaan naar Marmaris. En dan vrijdag lekker naar de Hammam. Heerlijk genieten van een massage en gescrubt worden enzo. Hmmmm.
Ik hoop snel weer heel veel leuke reacties van jullie te krijgen en dan zal ik in de loop van de week weer een verhaaltje schrijven voor jullie. Als er nog spannende dingen zijn gebeurd in Nederland wil ik die natuurlijk ook heeeel graag horen;)
Iyi günler! Oftewel tot ziens!
Iyi günler! Oftewel tot ziens!
20 Mei 2008 - 07:00
Mama:
Hoi lieverd.
Ga je wel uitkijken op die scooter? Eerst maar met lange broek,he?Volgens Hennie zijn er genoeg supermarkten,dus moeten de boodschappen wel lukken.
Ik kom gauw gebruik maken van je aanbod.
Nou, rij voorzichtig en tot je volgende berichtje.
Dikke kus mama xxx -
20 Mei 2008 - 14:35
Lydia:
t klinkt allemaal te mooi om waar te zijn! Ik hoop voor je dat het zo leuk blijft!
XXX Lydia -
20 Mei 2008 - 21:13
Bob:
3 keer raden.. appartment is nog niet klaar! haha.. Goed om te horen dat je het naar je zin hebt :)
Veel plezier!
Liefs,
Bob -
21 Mei 2008 - 10:21
Michel:
Heeey!
Leuk om te horen dat je het naar je zin hebt! Ik krijg ook steeds meer zin in 22 juli als ik dit lees :)
Geniet ervan!
xxx -
21 Mei 2008 - 14:23
Papa:
spoel je wel gelijk af na het modderbad
anders wordt het beton.
ik hoop dat je gouw internet op je kamer heb, dan kan ik ook eens proberen hoe msm werkt
groetjes xxx -
21 Mei 2008 - 19:07
Esmeralda:
Leuk dat je het nu al naar je zin hebt!
Maak er wat leuks van :)
We missen je nu al hoor bij Em-Té :P
Groetjes (K)
Esmeralda -
21 Mei 2008 - 19:29
Lydia:
Merhaba Monique,
waar blijven de foto's???
XXX Jackey,Jazz,Lydia,Midas,Paul,
;) -
22 Mei 2008 - 18:19
Tante Ingrid:
Hey Mo,
Dat zou wel super zijn zeg internet op je kamer, kan je helemaal lekker msennen.
Ben benieuwd naar de eerste foto's van je plekkie.
XXX tante Ingrid -
22 Mei 2008 - 18:54
Lianne:
Hey Mo,
leuk om te horen dat je goed aan bent gekomen en al een beetje gesetteled. Maak er wat van en ik zal wel even zwaaien als we eind juni naar china vliegen.
Liefs Lianne -
22 Mei 2008 - 19:11
Maaike:
heej Mo!
zo dat klinkt echt super goed daar ;-)
volgens mij ga jij t wel naar je zin krijgen dit half jaar :D
heel veel plezier nog en we msnen wel!
dikke kus, Maaike -
23 Mei 2008 - 19:52
Hennie Geense:
Hoi Monique,
Daar ben ik weer (collega MAMS) ik heb me ook aangemeld bij je hyves.
Ik ben de zaterdag teruggekomen van waar jij nu zit. Grappig hè. Wij zaten in Hotel Nergis dat is bij jouw aan de overkant , ong. 100 meter terug. Ik vond het zo'n leuk en gezellig plaatsje dus kon ik dat Maandag gelijk aan je Mams vertellen.Ben je inmiddels al naar Dalyan geweest?? Hebben wij vorige woensdag gedaan. Erg leuk. Alleen geen schildpadje gezien.hihihi maar mag de pret niet drukken. Wel lekker in het modderbad bezig geweest. Daarna zeer koude douche .Hebbie je ogen al verzwikt aan al die gave spijkerbroeken ???
En vind jij het er leuk ?????
Ben benieuwd.
Lfs en groetjes Hennie