Time flies - Reisverslag uit Marmaris, Turkije van Monique Haven - WaarBenJij.nu Time flies - Reisverslag uit Marmaris, Turkije van Monique Haven - WaarBenJij.nu

Time flies

Door: Monique

Blijf op de hoogte en volg Monique

26 Juli 2008 | Turkije, Marmaris

“Haven’t you noticed how time flies…”. Want het is alweer bijna augustus. Dan zit ik hier alweer ruim 3 maanden en ben ik al over de helft. Als ik zo de verhalen hoor uit Nederland van het ‘heerlijke weer’ en de drukte en de rompslomp van het dagelijkse leven wil ik voorlopig nog niet terug. Maar stiekem mis ik alles en iedereen wel. Vanaf donderdag zou de zomer beginnen in Nederland met temperaturen rond de 25 graden. Brrrrrr en dat noemen ze zomer;) Ik kreeg al een opsporingsbericht van iemand waar de zon in hemelsnaam gebleven was, want het was tenslotte al eind juli. Maar wees gerust, ik heb hem gevonden. Hij is momenteel op vakantie hier in Marmaris en ongeveer half oktober zal hij weer terugkeren naar Nederland.

Wat is er de afgelopen week allemaal gebeurd? Nou eigenlijk niet zo heel veel. Ik heb helaas geen spannende verhalen meer over aardbevingen of andere ongewone gebeurtenissen. Wel ben ik dinsdag voor het eerst sinds ik hier ben naar de barstreet geweest. Natuurlijk was er ik al vaker geweest, maar dat was altijd voor werk (kroegentocht, dutchnight). Dinsdag was een heerlijk relax dagje. Ik ben naar het strand gegaan met een hostess van OAD. Lekker in de zee gedobberd, een beetje verbrand, ’s avonds uiteten, naar de bioscoop en vervolgens een slaapmutsje halen in de barstreet. Ik ben hier 1 uur geweest. Ja dat is kort ja. Omdat in dat ene uurtje wel ongeveer 8 kerels je aan bleven staren en naar je toe kwamen om je te vertellen hoe leuk en lekker en cute ze zichzelf wel niet vonden. Uiteindelijk zijn we maar naar huis gegaan om het later die week nog een keer te proberen. Donderdag zou ik eigenlijk mee moeten met de kroegentocht, maar omdat er maar 2 gasten van Sunweb mee zouden gaan besloot ik om niet mee te lopen en met Sanne en Daniëlle zelf naar de barstreet te gaan. Deze avond was heel anders dan die dinsdag. Omdat je overal wel bekend bent wordt je als VIP behandeld. We mochten gratis drinken en we kregen vers fruit enzo. Lovely...
Leuke avond gehad! Vrijdag was natuurlijk weer de Dutchnight en zijn we de hele avond in de Greenhouse geweest. Heel het entertainment programma van de afgelopen weken was omgegooid en het zou veel spectaculairder worden. We begonnen met een leuke openingsact, de toppers, shotjesronde, moulin rouge en we zouden afsluiten met de banaan maar helaas kwam er een andere bekende DJ draaien. Bobby Burns... klinkt bekend? Wel een aardige kerel, maar zijn muziek was niet zo heel boeiend. Daarom zijn Daan en ik ook maar weer onze eigen kroegentocht gaan houden. We hebben alle muziekstijlen wel gehad die avond. R&B, Hip Hop, rock, hardstyle, feestmuziek... echt alles! Ook weer een geslaagde avond.
De komende dagen hou ik me maar weer even rustig, want je merkt het wel... stappen en de volgende morgen weer vroeg op om hotelbezoeken te doen en info’s te geven.

Op kantoor is het ook nog altijd druk. We delen met 8 mensen 1 kamer en 1 pc. Het team van GOGO is nu eindelijk compleet. Ze begonnen met 4, toen werden het er 3, toen weer 4 en nu zijn ze met 5. De laatste tijd lijkt het alsof er een bom is ontploft, 1 grote zooi. Eind augustus is het seizoen voor GOGO afgelopen en zal ook de reisleiding weer terug naar Nederland gaan. Als het goed is keert de rust dan weer terug en kan ik mijn bureau weer zien als ik de kamer binnen loop.
Nu ga ik me maar weer klaarmaken voor de transfer van vanavond. Die mensen blijven maar komen:P
De temperaturen zijn trouwens wel al een stuk aangenamer dan voorheen. Zo rond de 35 graden dus dat is heeeerlijk als je de hele dag moet werken. In Nederland is het nu ook eindelijk een beetje zomer aan het worden. De vraag is alleen voor hoe lang. Want je weet het nooit met Nederland. Als jullie het echt helemaal zat zijn mogen jullie altijd langskomen hoor!

Wist je trouwens dat JIBA in het Japans penis betekend? Nee?
... “Penis” meer vakantie!
Leuk:)

Iyi günler!

• 27 Juli 2008 - 18:49

Lydia:

Hey meis, ben blij dat je t nog steeds zo naar je zin hebt en ben zeker jaloers op de huidige temperatuur daar!!
    Kus,Lydia

• 27 Juli 2008 - 23:06

Mams:

Alweer genoeg beleefd en blift er nog iets over om te doen?Gelukkig heb je t nog naar je zin en als ik weer naar je toe kom,kan ik weer lekker meegenieten.Wie weet krijg ik dan ook een vip-behandeling als :die mama!

Dikke kus mama

• 03 Augustus 2008 - 15:38

Oma:

Hallo lieverd.

Ik heb gehoord dat je 4 oktober naar huis komt.
    Hiep,hiep, hoera, wat een feest!! Iedere dag streep ik aan op mijn agenda.
    Ik ben blij dat je het nog steeds naar je zin hebt, maar ik zal het ook fijn vinden als je weer terug bent in Nederland.

Dikke kus
    oma.

• 03 Augustus 2008 - 22:07

Jelle:

Hey Mo!

Top dat je het daar naar je zin hebt! Klinkt erg relaxed!

Misschien zie ik je wel deze week want ik ga morgen een lastminute allinclusive boeken en dan 'savonds of dinsdag het vliegtuig in en dat kan zomaar naar marmaris zijn! haha dat zie ik allemaal wel :D

anyway, keep havin fun! X

• 04 Augustus 2008 - 14:32

Ricardo:

Hey hallo

Hoe is het daar in Marmaris..aan je verhalen te lezen erg goed! Hier in Thailand ook alles goed, en zitten idd al op de helft. Heb net mijn 3weekse reis erop zitten. Gelukkig helemaal goed gegaan!

Spreek je.

Doeii

• 07 Augustus 2008 - 14:03

Ingrid:

Hey Mo,
    Da's lekker zeg 4 oktober naar huis, dan gaat t voor mij pas beginnen.1 oktober ga ik weg.Heb ook maar besloten dat ik met het kleine vliegtuigje ga van Lusaka naar Macha.Is hier nu shit weer,n half uur geleden is de stroom uitgevallen er was wrsch ergens de bliksem in geslagen.Zit tenminste lekker in t zonnetje.
    xxx tante Ingrid