Alweer bijna juli!
Door: Monique
Blijf op de hoogte en volg Monique
27 Juni 2008 | Turkije, Marmaris
Merhaba! Hoe is het allemaal met jullie? Met mij gaat alles nog steeds prima. De temperaturen lopen steeds meer op en met een beetje geluk gaat het vanaf volgende week ook wat drukker worden met gasten.
Wat een drama afgelopen zaterdag... Nederland-Rusland. In de eerste helft zag ik het al zwaar in, maar toen kwam het toch nog gelijk! En dan uiteindelijk toch nog verliezen met 3-1? Ik ben maar snel naar huis gegaan na de wedstrijd en ben op mijn kamer gaan zitten op mijn bed en heb me even een momentje heel zielig gevoeld. Ik had toch echt verwacht dat we kampioen zouden worden dit jaar! Maargoed, over 2 jaartjes nog een keer proberen:)
Zondag zijn we na de welkomstinformatie lekker naar het strand gegaan om weer ff bij te kleuren. We hadden ligbedjes aan het water, luchtbedden voor in het water. Helemaal goed! Toen kwam Murat opeens op het geweldige idee om een waterfiets te pakken en een stukje te gaan fietsen. Ik heb waterfietsen altijd heel duf gevonden, maar eigenlijk is het best een leuke bezigheid:P toen we bijna aan de overkant waren kwam er een speetbootje langs met ijsjes! Geweldig! De ijscoman op het water. Na deze heerlijke middag op het strand en op het water moesten we snel naar huis, douchen en eten. Want diezelfde avond zou de eerste kroegentocht van start gaan!
De kroegentocht doen we in samenwerking met GOGO en dan doen we leuke dansjes op de bar enz en van die drankspelletjes. Klinkt vast allemaal wel bekend in de oren;)
Ik heb ook echt een super leuke avond gehad! En de barstreet hier in Marmaris is ook echt super om uit te gaan.
Moeders en buuf... Als jullie hier zijn neem ik jullie ook zeker een keertje mee met de kroegentocht en met de Dutch Night;)
Dinsdag was weer mijn vrije dag en ben ik lekker naar het strand gegaan. Alweer...shame:$
Natuurlijk ben ik me vergeten in te smeren en was ik aan het eind van de dag redelijk verbrand. Ik zag eruit als een medium biefstuk zoals Michel het noemt:P Maar nu is het allemaal bruin geworden:D Volgens mij denken jullie dat ik alleen maar hele dagen op het strand lig... Dat is natuurlijk niet zo he! Haha
Woensdag had ik namelijk weer transfer. ’s Morgens vroeg mn bedje uit om de mensen weer op te halen en op Dalaman de mensen uitzwaaien. En daarna weer mensen opwachten en weer gezellig meenemen naar Marmaris. Die avond moest Turkije ook weer voetballen tegen Duitsland en omdat Nederland eruit lag ben ik spontaan Turkije fan geworden. Ik ben met de meiden van GOGO en Xtravel bij plaza wezen eten waar ook alle andere reisleiding van andere organisaties weer zaten. In hun Turkije shirt natuurlijk! Toen het 1-0 werd wist ik niet wat me overkwam. Iedereen sprong overeind, overal was lawaai, iedereen begon met vuurwerk te zwaaien. Ik dacht echt, de volgende keer dat ze scoren ga ik maar onder de tafel zitten. Voor mijn eigen veiligheid. Toch wel heel jammer dat ze in de laatste minuut nog verloren hadden. Heel vreemd maar zelfs nu gingen ze nog de straat op met toeters en bellen. Of ze snappen het hele concept voetbal en winnen en verliezen niet, of ze vinden alles een feestje waard.
Donderdag had ik de hele dag hotelbezoeken. Tijdens hotelbezoek kunnen gasten langskomen met vragen, problemen of gewoon voor een gezellig babbeltje met de hostess. De enige klachten die ik donderdag kreeg was dat het te warm was haha. Maar zelfs ik kan daar niets aanveranderen;) Tot verbazing van sommige gasten.
Donderdagavond stond er weer een kroegentocht op het programma. Deze keer ben ik zelf ook op de bar geklommen om mee te doen met de dansjes! Ook weer een superavond gehad. Heerlijk ook trouwens hoe we als hostess overal behandeld worden in de bars. Als VIP gasten. We krijgen onze eigen tafel, een fles drank, drankjes worden naar ons gebracht, etc.
En vandaag zit ik weer op kantoor. Wachten op vertrektijden en de enveloppen voor zaterdag in orde maken. Vanaf volgende week gaan we ook kaarten verkopen voor concerten hier in Marmaris. Dan komen echte nep-artietsen (want alles is nep in Turkije) de echte artietsen nadoen. Zij zingen wel live en het klinkt ook allemaal alsof het de originele artiesten zijn. Ik ben benieuwd. 2 juli is het eerste concert en daar ga ik zeker even een kijkje bij nemen!:D
Verder heb ik het nog steeds heel erg naar mn zin hier. Ik begin wat meer mijn eigen draai te vinden, leer steeds meer mensen kennen en ben al een stuk zelfstandiger geworden. Alleen af en toe mag het wel wat koeler zijn overdag, maar verder heb ik echt nix te klagen. Sorry papa en mama, maar ik wil voorlopig nog niet naar huis:P Maar dat is een goed teken toch? Het werk ik nog steeds super leuk! Alleen is het soms wel eens vervelend dat ik in een accommodatie zit waar mijn gasten ook zitten. Ze weten me altijd te vinden op die momenten dat ik net ff geen behoefte aan heb. Maarja, dit is een job van 24 uur per dag en 7 dagen in de week.
Dan ga ik nu weer afronden en kijken of mijn vertreklijsten al klaar zijn. Ik ben weer benieuwd naar al jullie leuke reacties.
Oja, de foto’s staan allemaal op mijn hyves. Ik zal proberen om er wat meer foto’s van mezelf op te zetten;)
xxx
xxx
27 Juni 2008 - 17:07
Lydia:
Neeeee hooooor, wij geloven ECHT NIET dat jij hele dagen aan t strand ligt te luieren!!
Maar ehhh, ben wel REUZE benieuwd om je van de week (klinkt al snel he!) op een bar te zien dansen!! Ik zal wat Tena's meenemen, want ik krijg vast de slappe lach! Hé, kunnen wij ook bij zo'n nep-BN-er komen kijken? Lijkt me wel leuk! Nou, zet de wijn maar vast koud want.....HERE WE COME!!!!! -
16 Juli 2008 - 17:10
Jelle: