4e week - Reisverslag uit Marmaris, Turkije van Monique Haven - WaarBenJij.nu 4e week - Reisverslag uit Marmaris, Turkije van Monique Haven - WaarBenJij.nu

4e week

Door: Monique

Blijf op de hoogte en volg Monique

14 Juni 2008 | Turkije, Marmaris

Hallo Nederland! Ik zit alweer 4 weken op bestemming. Gaat nog best hard vind ik zelf. De afgelopen week heb ik weer heeeel veel meegemaakt. Sanne en ik hebben nu ook allebei ons eigen rooster en zo kan ik zelf ook wat meer vrije tijd inplannen. Vandaag ben ik dus ook lekker naar het strand geweest om een beetje bij te kleuren. Afgelopen week heb ik hotelbezoeken gedaan. Was niet heel erg spannend. Bij hotelbezoeken moet ik op een bepaald tijdstip in een hotel aanwezig zijn en dan kunnen er mensen langskomen als ze vragen hebben of gewoon een praatje willen maken. Een soort spreekuur:P maar onze gasten hebben het blijkbaar zo naar hun zin en alles is zo perfect geregeld dat ik tijdens m’n bezoekuur nix zit te doen. Meestal komt de eigenaar of de receptioniste wel even een praatje maken en anders, heel vervelend, moet ik glossy’s lezen uit Nederland:P
Verder heb ik natuurlijk ook weer 2 transfers gehad. En ook deze verliepen weer vlekkeloos. Ik ben best trots op mezelf als ik dat even mag zeggen! In het begin vond ik het nog best moeilijk om wakker te blijven tijdens zo’n transfer, omdat je 2 uur in de bus zit en de route heb ik inmiddels al 50 keer gezien. Maar ik moet zeggen dat het steeds beter gaat!
Ook de welkomstinformaties gaan steeds beter. We halen de mensen dan ’s morgens op, dan nemen we ze mee naar een restaurantje en daar geven we ze wat belangrijke informatie en lichten we alle excursies even kort toe. De excursies is op dit moment nog mijn ding. En de gasten boeken best veel dus ook dat gaat weer helemaal goed hahaha! Zou dit dan toch mijn roeping zijn..:P
Helaas zijn er ook wat minder leuke dingen gebeurd afgelopen week. Zo heb ik regelmatig een bezoekje gebracht aan het ziekenhuis. Niet voor mijzelf, maar voor gasten. Uitdroging, zwangere vrouwen, mensen die uitglijden bij het zwembad. En natuurlijk de jonkies die toch onverwacht opeens terug moeten naar Nederland om herexamen te doen! Hoe is dat trouwens in Nederland allemaal gegaan? Is Niels geslaagd?
In het ziekenhuis zijn ook artsen aanwezig die Nederlands spreken en dat is toch wel heel fijn. Mocht ik er zelf nog een keer terecht komen, waar we natuurlijk niet vanuit gaan, dan zou ik me heel prettig voelen hier. Er wordt goed voor onze gasten gezorgd.
En uiteraard! Bijna vergeten! Het EK natuurlijk! Jullie hebben ook allemaal gekeken neem ik aan? Afgelopen maandag zijn we samen met 21 gasten naar feestcafé Rembrandt geweest om onze mannen aan te moedigen. En het heeft geholpen! Super gezellige sfeer. Samen met gasten van Sunweb, TUI en Neckermann en natuurlijk alle reisleiding werd dit 1 groot feest. En vrijdag weer. Toen met een iets minder grote opkomst, maar zeker niet minder gezellig.
Ook de reisleiding van GOGO en X-Travel is gedeeltelijk aangekomen woensdag. Weer 3 nieuwe meiden erbij dus wordt nog gezelliger hier in Marmaris. Voor de kroegentochten die gaan komen moeten we ook dansjes instuderen die we dan op de bar mogen tonen aan de gasten! Heb er nu al zin in!!:D volgende week komt er nog een jongen van GOGO en dan zijn we als het goed is helemaal compleet.
Vandaag ben ik dus lekker naar het strand geweest, ff ontspannen. En ik heb ook gelijk maar een rode broek gekocht, dus mijn outfit is nu ook eindelijk compleet! De foto’s komen snel van mij aan het werk. Want volgens mij denken sommige nog steeds dat ik alleen maar vakantie aan het vieren ben hier:P
En wonder boven wonder, maar ik heb gekookt vanavond! En het was nog eetbaar en zelfs lekker ook! Komt het toch nog helemaal goed met mij hier:)
Nu ga ik maar weer even afwassen, een handwasje doen en lekker relaxen met een goed boek.
Hoe is het verder in Nederland? Regenachtig?;)
Ik hoor het wel weer.

Iyi günler!

• 15 Juni 2008 - 10:40

Eefje:

heej babe

zozo koken en wassen ;) we herkennen je straks niet meer als je terug komt! ben blij dat je het erg naar je zin hebt dat scheelt een hoop en de tijd vliegt!! Nou straks de overspannende wedstrijd tegen ozc;) ghehe chris kwam gister nog ff langs dus ik heb nog een roddel voor je ;) dus ik kan niet wachten tot ik je spreek en het je ff te vertellen!!

Was het gister gezellig met oma aan de telefoon? Vast wel;) oma kennende ;)

Nou hier schijnt de zon voor het eerst weer een beetje lekker;) gister heeft het intens hard geregend:( helaas;) maarja wat doe je er aan;) volgens mij niets:P

ff denken of ik nog meer nieuws heb volgens mij nog niet:P owja;) a2 is 3de geworden op het nk en a1 heeft de kruisfinale gewonnen dus die hebben volgende week netzoals de b1 de finale bij pkc;)

verder mja gebeurd er hier niet zoveel;) ben heerlijk aan het genieten van mijn vrije tijd;) mn werk belt maar niet of ik wil werken:P dus ik geniet zolang het kan!

nou chick ik spreek je snel

kus

• 15 Juni 2008 - 11:09

Ingrid:

Nou Monique dat gaat de goeie kant op, Misschien kan je als je weer terug bent kookcursussen gaan geven.
    XXX tante Ingrid

• 15 Juni 2008 - 19:39

Lydia:

WOW, jij maakt echt overuren!!!!
    Nou nog ff w88, dan komen de keukenprinsessen voor je koken!!
    XXX Lydia